Αναζήτηση
 
Κατηγορία
Τιμή (€)
Εμβαδόν m2
Κωδικός
Εισαγωγή Περιοχών
 

Επιλεγμένα Ακίνητα

680.000 €

241 τ.μ.

Τήνος Χώρα / Χώρα 

Τήνος Χώρα / Χώρα 

Μονοκατοικία

Ένας από τους ωραιότερους αλλά και γραφικούς ,ορεινούς οικισμούς της Τήνου ,είναι ο Τριαντάρος .Η θέα ,η απόσταση από το λιμάνι ,τις πανέμορφες παραλίες ,αλλά και τα γειτονικά χωριά ,τον κατέστησε γρήγορα δημοφιλή . Σε αυτό τον οικισμό ,πριν από περίπου είκοσι χρόνια ,ανακαινίστηκε και επεκτάθηκε ,μια μοναδική λιθ...

 5  4  

Κωδικός: 982992

Η αποστολή μας

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Υποστηρίζουμε κάθε δυναμική επένδυση, βασισμένη στην δική μας επιτυχή εμπειρία. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες ,με διαφάνεια και εξατομικευμένη προσέγγιση.

Το όραμά μας

Πραγματοποιούμε το όραμα μας, προάγοντας και εξελίσσοντας την αγορά και πώληση ακινήτων. Καλλιεργούμε πνεύμα συνεργασίας, με ειλικρίνεια και διαφάνεια.

O Σκοπός μας

  • Να βελτιώσουμε όλη την γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών
  • Να διασφαλίσουμε/αναπτύξουμε μακρόχρονες παραγωγικές σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες
  • Να ενισχύσουμε την βάση των μεσιτικών προϊόντων

Τήνος

Με κεντρική θέση στις Κυκλάδες, εξαιρετική ακτοπλοϊκή σύνδεση, καλλιτεχνικό χαρακτήρα, αυθεντική ταυτότητα, διατηρημένους μεσαιωνικούς οικισμούς. Σε προκαλεί να την εξερευνήσεις, αποκαλύπτοντας με φειδώ τα μυστικά της. Δεν έχει φίλους, μόνο εραστές.



Περισσότερα

Τι προσφέρουμε

Προσφέρουμε ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο, με ευρεία συλλογή ακινήτων σε όλο το νησί της Τήνου, κατάλληλο για κάθε προϋπολογισμό.
Τι παρέχουμε

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας καθ' όλη την διάρκεια αυτής της απαιτητικής αλλά και ιδιαίτερα προσωπικής διαδικασίας.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου μεσιτικές υπηρεσίες, στοχεύοντας στην ποιότητα ώστε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αποφασίζουμε πάντοτε με γνώμονα το όφελος των πελατών μας, ανεξάρτητα από τις όποιες επαγγελματικές ή προσωπικές δυσκολίες.

Παραμένουμε δεσμευμένοι σε αυστηρούς διεθνείς κώδικες δεοντολογίας και ηθικά πρότυπα, επιλέγοντας να λειτουργούμε με ειλικρίνεια και δικαιοσύνη.

Ποιοι είμαστε

Είμαστε ουσιαστικοί γνώστες του αντικειμένου μας.

Το κίνητρό μας είναι η συνεχής βελτίωση, εργαζόμενοι ομαδικά, χωρίς να συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο από το καλύτερο.

Οφείλουμε την επιτυχία μας στην ομαδική προσπάθεια, στις οικογένειές μας, στους πελάτες μας.

Πιστεύουμε στην χαρά που μπορεί να προσφέρει η εργασία και η συναναστροφή με τους συναδέλφους.

Γιατί να αγοράσετε μαζί μας

Η αγορά ενός σπιτιού ή ενός ακινήτου είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που θα πραγματοποιήσει κάποιος στη ζωή του. Το να βεβαιωθείτε ότι έχετε τον σωστό σύμβουλο μαζί σας σε αυτήν τη διαδικασία, θα κάνει τη διαφορά.

Γιατί να πουλήσετε μαζί μας

Το πιο πιθανό είναι ότι καθώς προετοιμάζεστε να ξεκινήσετε τη διαδικασία πώλησης, να έχετε κάποιες ερωτήσεις. Ποια είναι η αξία του ακινήτου μου; Πόσο καιρό θα χρειαστεί να πουλήσω; Πώς λειτουργούν οι προσφορές και τα συμβόλαια;

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

Εάν είστε άτομο με ευχάριστη προσωπικότητα και θέλετε πραγματικά να συνεργαστείτε με τους καλύτερους, επικοινωνήστε μαζί μας για τη δυνατότητα να επιτύχετε ακριβώς αυτό που περιμένετε στον κλάδο διαχείρισης ακινήτων.

Επικοινωνία

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τις φιλοδοξίες σας, τις ιδέες σας και τις επιθυμίες σας. Το προσωπικό της SITARAS Real Estate θα σας απαντήσει γρήγορα για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορεί να χρειαστείτε. Ελπίζουμε να σας γνωρίσουμε σύντομα!

*
*

Συμπληρώστε την φόρμα και πατήστε αποστολή. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Εισάγετε τον κωδικό

Loading...